• Literatura Romana

Aura B. Lupu

Aura B. Lupu (nascuta Boros) a absolvit liceul de filologie-istorie "Ady Sincai" din Cluj-Napoca, promotia 1988-1989. A urmat cursurile scolii de masaj si reflexologie de la PCVO Scheldeland din Belgia in perioada 2013-2014, iar in 2018 a participat la cursurile de Practitioner Coach organizate de Academia Romana de Coaching. Se declara o mama mandra si o sotie fericita. Cariera ei in scris (pe care ii place sa o numeasca "fircalitul") a inceput in noiembrie 2017, odata cu crearea blogului Aura B. Lupu. Cateva luni mai tarziu si-a creat propriul site. Intotdeauna i-a placut sa scrie, considerand scrisul o modalitate de a-si exprima emotiile ascunse si gandurile nerostite. Visul sau din copilarie de a scrie o carte i s-a implinit in luna mai a anului 2018, cand i-a fost publicata cartea "Trairile Aurei". A urmat apoi publicarea celui de-al doilea volum al cartii de debut. In 2021, a publicat romanul ”Eu. Si Atat”, un roman curajos, inspirat dintr-o poveste reala. ”Traieste. Iubeste. Si taci” este cea mai recenta carte a autoarei, publicata in anul 2022. Volumul include doua sute patruzeci si patru de texte, redate sub forma unui jurnal; un adevarat manual motivational, dar si o radiografie a sinelui menita sa-si inspire cititorii.
Citeste mai mult

Literatura Romana

1 - 1 din 1 de titluri

Pagini de Literatura romana: locul unde gasesti cele mai frumoase povesti de dragoste, romane de aventura, intrigi si trairi personale ale celor mai in voga scriitori romani.

Tineri, romantici, pasionali sau nonconformisti, multi autori romani scriu cu dezinvoltura, sunt dedicati si independenti.La aceasta subcategorie apar si cartile unor preoti cunoscuti atat in lumea bisericeasca, cat si in mediile intelectuale, povestitori innascuti, autori ai multor lecturi. Ii amintim si pe scriitorii clasici, care au incantat copilaria multora dintre noi si ne-au format gustul pentru literatura: Ioan Slavici, Ionel Teodoreanu, I.L.Caragiale, Costache Negruzzi, Marin Preda sau Liviu Rebreanu. E locul unde iti dam intalnire cu operele lui Mircea Eliade si George Calinescu, unde descoperi scrierile profunde ale lui Paler, Plesu, Paleologu, Cartarescu sau Puric, unde lucrarile poarta semnatura unor importanti prozatori, poeti, dramaturgi sau eseisti, dar unde gasesti totodata si seria romanelor politiste semnate de Rodica Ojog-Brasoveanu sau alte titluri ce ascund teorii conspirationiste moderne. Sunt lecturi care se citesc mai repede decat ai privi un film.

Te-ar mai putea interesa

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one